Drie vrouwen gezocht na diefstal in supermarkt

DIEREN - Twee vrouwen van 75 en 86 zijn in Dieren zijn slachtoffer van diefstal van hun portemonnee. Dat gebeurt in beide gevallen op 1 juni in een supermarkt op het Callunaplein in deze plaats. De politie is op zoek naar drie vrouwen.

Op een van de beelden is duidelijk te zien hoe de groep te werk gaat. Het slachtoffer loopt nietsvermoedend langs en wordt gelijk gevolgd. Als een van de dames het teken geeft gaan de drie als een groep om het slachtoffer heen staan en blokkeren de weg.

Hierdoor kan een van de dames bij de portemonnee zonder dat het slachtoffer ook maar iets doorheeft. De dames slaan op een dag in ieder geval twee keer toe.

Bekijk de beelden.

Herken je iemand of heb je andere informatie over (een van) deze diefstallen? Bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070. Je kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Verder is er een digitaal tipformulier. Gebruik het zaaknummer: 2019242580.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Rheden Dieren Bureau GLD Justitie Politie
Deel dit artikel: