Gevonden lichaam in water bij Oene is van Loes, misdrijf uitgesloten

NIJBROEK - Het gevonden lichaam in het water bij de Vloeddijk bij Oene is inderdaad van Loes. De 18-jarige vrouw uit Epe, die als vermist was opgegeven, is zondagmiddag aangetroffen na een intensieve zoektocht. De politie spreekt over een noodlottig ongeval, een misdrijf wordt uitgesloten.

Zie ook: 'Vrolijk, zorgzaam en een grote grappenmaakster', dood Loes gesprek van de dag

Zoekactie

De jonge vrouw werd sinds zaterdagochtend vermist. Ze was voor het laatst gezien op een feestje aan de Deventerweg, waar ze rond 04.00 uur vertrok. Vrienden en omwonenden kwamen in actie en kamden de omgeving uit. De politie verzocht mensen op een gegeven moment zelfs niet meer naar het gebied te komen.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Er werd na de vondst van het lichaam urenlang politieonderzoek gedaan in het buitengebied bij Oene. De politie maakte iets voor middernacht bekend dat het om een noodlottig ongeval gaat en het onderzoek is afgesloten. 

Samenkomst bij korfbalvereniging

Bij de korfbalvereniging in Vaassen, waar Loes lid van is, konden leden zondagavond al bij elkaar komen. Daar werd nog niet veel gebruik van gemaakt, omdat het nog niet zeker was dat het gevonden lichaam inderdaad van Loes was. Voorzitter Tim Kamphuis denkt er nu over na een herdenkingsplek in het clubgebouw voor het meisje te maken.

Zie ook: Lichaam vrouw gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Voorst Nieuws
Deel dit artikel: