Nieuws

NEC maakt er zeven tegen amateurs

NEC heeft de jaarlijkse oefenwedstrijd tegen de amateurs van NEC zaterdag eenvoudig gewonnen. Waar het in het verleden nog wel eens op een fiasco uitliep voor de profs, werd het nu 7-0. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - NEC heeft de jaarlijkse oefenwedstrijd tegen de amateurs van NEC zaterdag eenvoudig gewonnen. Waar het in het verleden nog wel eens op een fiasco uitliep voor de profs, werd het nu 7-0.
Bij rust stonden de profs van NEC met 1-0 voor door een treffer van Romeny. Na de pauze werd de score verder opgevoerd. Sellouf, Sabak, Braken, Labylle, Sturing en opnieuw Sellouf waren trefzeker voor de Nijmegenaren.
Het duel werd gespeeld op Sportcomplex De Eendracht. Eerder deze week werd een oefenpot tegen Overasseltse Boys met 16-0 gewonnen. De volgende oefenpartner van de Nijmeegse formatie is het Duitse SF Lotte, komende dinsdag. Dat duel vindt in Duitsland plaats. 
Opstelling NEC in eerste helft: Branderhorst; Van Rooij, Bossaerts, Kvida, El Karouani; Dijkstra, Van den Berg, Ndayishimiye; Okita, Romeny, Wolters.
Opstelling NEC in tweede helft: Schuurman; Lartey Sanniez, Odenthal, Sturing, Labylle; Sabak, Overtoom, Oratmangoen; Musaba, Braken, Sellouf.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!