VIDEO | De laatste dag van de 4daagse Apeldoorn

APELDOORN - De tijd gaat snel: het is alweer de laatste dag van de 4daagse Apeldoorn. Van dinsdag tot en met vrijdag liepen een paar duizend wandelaars de Veluwse en groene editie van de Vierdaagse. Ook deze laatste dag is via RTV Apeldoorn terug te zien.

Aan het einde van elke wandeldag kon je genieten van de mooiste plaatjes en gebeurtenissen van de 4daagse Apeldoorn, natuurlijk omlijst met leuke gesprekjes met deelnemers. Mediapartner RTV Apeldoorn zorgt er ook deze vrijdag voor dat jij niets hoeft te missen. Morgen volgt een compilatie. 

Op deze laatste wandeldag kwamen de lopers door Hoenderloo. Voorzitter Joop Achterkamp kon terugblikken op een geslaagd evenement. 'Het is qua weer een goede vierdaagse geweest. Neem gisteren. Ik woon 10, 12 kilometer verderop en daar zat 8 millimeter water in de regenmeter. ik hoefde nu niet te sproeien.'

Kijk hier de vierde aflevering terug. Tekst loopt door onder de video: 

Ontmoeten 

De Apeldoornse Vierdaagse was te lopen op verschillende korte en lange afstanden. Je hoefde bovendien niet per se vier dagen achtereen te lopen. Wandelplezier voor iedereen is het doel, zodat verschillende soorten wandelliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. 

Grote broer de Nijmeegse 4daagse vindt overigens een week later plaats. Daar is Omroep Gelderland uiteraard weer bij aanwezig via radio, tv én op internet en sociale media. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: