Dag 3 van de 4daagse Apeldoorn: lopen op klompen

APELDOORN - Ook dag 3 van de 4daagse Apeldoorn zit erop. Van dinsdag tot en met vrijdag lopen een paar duizend wandelaars de Veluwse en groene editie van de Vierdaagse. En die is via RTV Apeldoorn iedere dag terug te zien.

Aan het einde van elke wandeldag én komende zaterdag kun je genieten van de mooiste plaatjes en gebeurtenissen van de 4daagse Apeldoorn, natuurlijk omlijst met leuke gesprekjes met deelnemers. Mediapartner RTV Apeldoorn zorgt dat jij niets hoeft te missen.  

Er zijn lopers vanuit alle delen van ons land. Ook zijn er lopers met verschillend schoeisel. Er zijn zelfs mensen die klompen dragen tijdens de wandeltocht. En het schijnt nog lekker te lopen ook.

Kijk hier de aflevering terug. Tekst loopt door onder de video: 

Ontmoeten 

De Apeldoornse Vierdaagse is te lopen op verschillende korte en lange afstanden. Je hoeft bovendien niet per se vier dagen achtereen te lopen. Wandelplezier voor iedereen is het doel, zodat verschillende soorten wandelliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. 

Grote broer de Nijmeegse 4daagse vindt overigens een week later plaats. Daar is Omroep Gelderland uiteraard weer bij aanwezig via radio, tv én op internet en sociale media.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: