Nieuws

VIDEO | Dag 1 van de Vierdaagse van Apeldoorn zit erop!

We zijn begonnen: dag 1 van de 4Daagse van Apeldoorn zit er helemaal op. Vanaf deze dinsdag tot en met vrijdag lopen een paar duizend wandelaars de Veluwse, groene editie van de Vierdaagse. En die is via RTV Apeldoorn iedere dag terug te zien. © RTV Apeldoorn
APELDOORN - We zijn begonnen: dag 1 van de 4Daagse van Apeldoorn zit er helemaal op. Vanaf deze dinsdag tot en met vrijdag lopen een paar duizend wandelaars de Veluwse, groene editie van de Vierdaagse. En die is via RTV Apeldoorn iedere dag terug te zien.
Aan het einde van elke wandeldag én komende zaterdag kun je genieten van de mooiste plaatjes en gebeurtenissen van de 4daagse Apeldoorn, natuurlijk omlijst met leuke gesprekjes met deelnemers. Mediapartner RTV Apeldoorn zorgt dat jij niets hoeft te missen.  
De eerste dag, deze lekkere 9 juli, begon al goed met 2145 voorinschrijvers. 'Het aantal voorinschrijvingen loopt terug', constateerde voorzitter Joop Achterkamp. 'Dit jaar hadden we er 80 minder. We proberen dat te compenseren met daginschrijvingen. Je mag ook 1 dag lopen.' 
Kijk hier de eerste aflevering terug. Tekst loopt door onder de video: 
VIDEO | Dag 1 van de Vierdaagse van Apeldoorn zit erop!

Ontmoeten

De Apeldoornse Vierdaagse is te lopen op verschillende korte en lange afstanden. Je hoeft dus bovendien niet per se vier dagen achtereen te lopen. Wandelplezier voor iedereen is het doel, zodat verschillende soorten wandelliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. 
Grote broer de Nijmeegse 4daagse vindt overigens een week later plaats. Daar is Omroep Gelderland uiteraard weer bij aanwezig via radio, tv én op internet en sociale media. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!