Nieuws

Directeur afvalbedrijf Avri vertrekt

Erik de Vries
Avri-directeur Erik de Vries vertrekt per 1 oktober. Met de invoering van het nieuwe afvalbeleid per 1 juli 2019 in de regio Rivierenland, komt de organisatie in een andere fase, aldus de alvalverwerker. © archief Omroep Gelderland
GELDERMALSEN - Avri-directeur Erik de Vries vertrekt per 1 oktober. Met de invoering van het nieuwe afvalbeleid per 1 juli 2019 in de regio Rivierenland, komt de organisatie in een andere fase, aldus de alvalverwerker.
Daarnaast is Erik de Vries na negen jaar leiding te hebben gegeven aan Avri toe aan een nieuwe uitdaging. Hij bezint zich de komende tijd op zijn vervolgstap. Het is nog niet bekend wie De Vries bij de Avri gaat opvolgen.

Nieuw systeem

De Avri heeft onder leiding van De Vries een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Het nieuwe systeem van de inzameling van restafval heeft veel stof doen opwaaien. Invoering zou eerst op 1 januari van dit jaar ingaan, maar dat bleek praktisch onhaalbaar.
Onlangs werd bekend dat de afvalcontainers van het bedrijf in het Rivierengebied ook te openen waren met een OV-chipkaart.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!