Nieuws

Politie redt stel uit donker bos bij Radio Kootwijk

De zwijnen in het donkere bos.
Een wandeling in de avondzon met je liefste: het klinkt romantisch, maar kan minder goed aflopen. Dat realiseerde een stel dat dinsdagavond in de buurt van Radio Kootwijk ging wandelen zich ook. De politie moest het duo uit het donkere bos leiden. © Politie Barneveld, Scherpenzeel en Nijkerk.
RADIO KOOTWIJK - Een wandeling in de avondzon met je liefste: het klinkt romantisch, maar kan minder goed aflopen. Dat realiseerde een stel dat dinsdagavond in de buurt van Radio Kootwijk ging wandelen zich ook. De politie moest het duo uit het donkere bos leiden.
De politie ontving dinsdagavond naar eigen zeggen een vreemde melding van een man die met zijn vriendin op de Veluwe wandelde. Ze waren het bos niet uit voordat het donker werd en konden de weg naar hun auto niet meer terugvinden.
Het vervelendste van alles: de twee waren omsingeld door wilde zwijnen met biggen. De man en vrouw waren zo bang dat ze niet verder durfden te zoeken naar de plaats waar hun auto stond.

Terug naar het begin

Nadat de melder zijn locatie met zijn telefoon deelde met de politie, gingen agenten op pad. Met de dienstauto zijn de twee vervolgens teruggebracht naar de plek waar hun avondwandeling begon.
Het duo heeft een waarschuwing gekregen voor het betreden van het bosgebied na zonsondergang.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!