Nieuws

NEC begint oefencampagne met dubbele cijfers

NEC is het seizoen begonnen met een ruime overwinning op Overasseltse Boys. De Nijmegenaren wonnen in Overasselt met 0-16. © N.E.C.
OVERASSELT - NEC is het seizoen begonnen met een ruime overwinning op Overasseltse Boys. De Nijmegenaren wonnen in Overasselt met 0-16.
In de eerste helft was Sven Braken de grote man bij NEC. De spits scoorde alle vijf doelpunten voor rust.
Na de thee werd het complete elftal vervangen en grepen anderen hun kans. Ayman Sellouf scoorde drie keer en Ole Romeny zelfs vier keer. Andere doelpuntenmakers waren Cas Odenthal (2x), Jonathan Okita en Paolo Sabak.
Voorafgaand aan de wedstrijd was er een minuut stilte voor een overleden supporter van Overasseltse Boys en voor oud NEC-trainer Sandor Popovics. Zaterdag speelt NEC in Nijmegen tegen de amateurs van NEC.