Financiële strop voor fietsenwinkel in Arnhem

ARNHEM - Deze twee mannen komen op donderdag 2 mei een fietsenwinkel aan het Koningsplein in Arnhem binnen. Ze verlaten de winkel met fietsdisplays zonder ervoor te hebben betaald. De financiële strop voor de winkel is groot.

In de winkel laten de mannen weten even rond te willen kijken en zwerven rond.

Wanneer er even niet op hen wordt gelet, slaat een van de mannen toe. Hij pakt een display van een fietsstuur en stopt die in zijn tas. Binnen tien minuten worden meer van deze attributen weggenomen.

De dieven lopen daarna de zaak uit.

De schade bedraagt meer dan 1000 euro.

Bekijk de beelden.

Verdachte 1 is lichtgetint man met kort zwart haar en een volle zwarte baard. Hij is vermoedelijk tussen de 30 en 35 jaar oud en sprak Engels. Hij droeg en leren jack met daaronder een licht shirt, zwarte broek en zwarte sneakers met witte zool.

Verdachte 2 is een blanke man met een baardje en een bril. Ook hij is waarschijnlijk tussen de 30 en 35 jaar oud. Ook hij sprak Engels. De man droeg een zwarte jas met daaronder een zwart shirt, een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen.

Iets gehoord of gezien? Bel 0800-6070 of 0800-7000 (anoniem). Het invullen van een digitaal tipformulier kan ook. Het zaaknummer luidt: 2019198361.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Bureau GLD Justitie Politie
Deel dit artikel: