Overvallers van supermarkt mishandelen personeel en dreigen met mes

VUREN - De politie vraagt jouw hulp bij het oplossen van een overval op een supermarkt in Vuren. Die werd gepleegd op woensdagavond 26 juni door twee mannen.

Kort na 18.30 uur stormen twee, in het zwart geklede, mannen de supermarkt aan de Mildijk in Vuren binnen. Ze mishandelen enkele medewerkers en dreigen met een mes.

Ze gaan er uiteindelijk vandoor met een geldbedrag.

De overvallers zijn ongeveer 1 meter 85 lang en hebben een gespierd postuur. Een omstander heeft een korte opname kunnen maken van de wegrennende overvallers. Daarop is te zien dat hij een opvallend loopje heeft.

Bekijk de beelden.

Agenten hebben een aanhouding kunnen doen. 'Een getuige gaf het kenteken door van de auto waarin de overvallers zich uit de voeten maakten. Dat leidde tot de aanhouding van de 18-jarige man uit Gorinchem', zegt politiewoordvoerster Anne Coenen. 'En wellicht dat er getuigen zijn die nog meer weten, maar die we nog niet gesproken hebben. Met hen komen we natuurlijk graag in contact.'

De politie hoopt dat mensen in de omgeving camerabeelden hebben en wil die graag bekijken. Heb je informatie over de overval in Vuren, bel dan 0800-6070 of (anoniem) Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Je kunt ook dit digitale tipformulier gebruiken. Vergeet het zaaknummer 2019281781 niet.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: