Nieuws

Woning Angeren in brand, terwijl bewoners onderweg waren naar huisartsenpost

Een woning in Angeren is in de nacht van donderdag op vrijdag in brand gevlogen. De bewoners waren op dat moment onderweg naar de huisartsenpost, omdat één van hen brandwonden had opgelopen bij het blussen van een brandend dekbed eerder in de nacht. © Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink
ANGEREN - Een woning in Angeren is in de nacht van donderdag op vrijdag in brand gevlogen. De bewoners waren op dat moment onderweg naar de huisartsenpost, omdat één van hen brandwonden had opgelopen bij het blussen van een brandend dekbed eerder in de nacht.
De brandweer werd rond 04.20 uur gealarmeerd voor de brand aan de Margrietstraat. Op dat moment sloegen de vlammen al uit het dak van de woning. Het gezin met drie volwassenen en één kind was toen onderweg naar de huisartsenpost. Een buurvrouw alarmeerde iets daarna de brandweer, omdat het huis in lichterlaaie stond.
Aangezien de buurvrouw dacht de bewoners wellicht nog in het huis waren werden meerdere ambulances en de blusvoertuigen opgeroepen. Rond 05.30 was de brand onder controle. Een woordvoerder van de veiligheidsregio zegt dat de brandweer nog een tijdje bezig is met nablussen.
Bekijk hier beelden van de brand:
Woning Angeren in brand
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!