Nieuws

'Drama' voor concertgangers Muse; treinverkeer plat

De terugreis van veel bezoekers van het concert van Muse in Nijmegen liep donderdagavond uit op een drama. Er reden namelijk geen treinen tussen Arnhem en Utrecht. De oorzaak was een aanrijding met een persoon. Concertgangers strandden daardoor in Nijmegen of halverwege hun terugreis. © Omroep Gelderland
De terugreis van veel bezoekers van het concert van Muse in Nijmegen liep donderdagavond uit op een drama. Er reden namelijk geen treinen tussen Arnhem en Utrecht. De oorzaak was een aanrijding met een persoon. Concertgangers strandden daardoor in Nijmegen of halverwege hun terugreis.
Op het station van Nijmegen ontstond een chaos. Veel bezoekers van het concert klaagden steen en been over de drukte. Het was voor veel mensen niet duidelijk hoe ze thuis moesten komen, zo blijkt op Twitter.

Nog stééds niet thuis

Pim Olde Hampsink uit Almelo bezocht het concert van Muse en had na afloop de grootste moeite om thuis te komen. Sterker nog, vrijdagochtend om 06.15 uur was hij nog stééds niet thuis.
Luister hier naar Pim:

Tot na middernacht geen trein

Eerder zei de NS donderdagavond dat de treinen rond 22.30 uur weer zouden gaan rijden. De vervoerder meldde later echter dat de treinen zeker tot 02.00 uur niet reden.