Waltzburg lanceert nieuwe clip Eyes Shut in Podium Kabam

NIJMEGEN - De Nijmeegse band Waltzburg heeft woensdag zijn nieuwe clip Eyes Shut gelanceerd op muziekplatform Podium Kabam. De clip werd gedraaid op Radio Gelderland en is te zien op het YouTube-kanaal van Podium Kabam.

De band bestaat uit Menno Krivokutya, Jesse Smits, Nicole Jansen, Joost Klapmuts en Ruben Marseille. De band groeide uit van vriendengroep tot volwaardige Indie band die op onder andere Festival Sziged in Boedapest hoge ogen gooide. Komende maanden zijn ze in alle grote steden van Nederland te zien, waaronder natuurlijk Nijmegen.

Kijk en luister naar Waltzburg: (tekst gaat verder na de clip):

Podium Kabam: springplank voor talenten 

In Podium Kabam krijgen Gelderse 'ruwe diamanten' een podium waarmee ze via Omroep Gelderland op alle kanalen zichtbaar en hoorbaar worden.

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.'

Artiesten krijgen 3 tot 8 minuten de tijd om te laten zien wat ze kunnen.

Poppunt Gelderland en de Basis

Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen. 

De clips zijn te zien op YouTube, via Radio Gelderland (kijkradio) en worden vanaf september op Omroep Gelderland uitgezonden.

Bekijk hier het YouTube kanaal van Podium Kabam

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Podium Kabam Nieuws
Deel dit artikel: