Moeite met koken? Volg een cursus en word een keukenprins

Eens per maand komen er bij de cursus 'Mannen met pannen' in Dinxperlo 8 mannen samen. Om wat voor reden dan ook willen zij hun kennis over koken en bakken bijspijkeren.Kok Harrald zorgt ervoor dat er elke maand weer een nieuw menu op de planning staat. Gezamenlijk wordt er gekookt en gegeten. Er wordt altijd gekookt met verse ingrediënten en niet uit pakjes en zakjes. Dat is iets wat mannen zelf ook nog wel kunnen. Er wordt juist gekeken dat het ook gezond en gevarieerd is. Het heeft allerlei redenen waarom de mannen hun kennis willen bijspijkeren. Er komt vaak voor dat mannen na het overlijden van hun vrouw niet alle huishoudelijke klussen kunnen uitvoeren omdat zij gewoonweg dit nog nooit gedaan hebben. Dit geldt ook voor het maken van een gezonde maaltijd. De cursus zorgt ervoor dat mannen zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Je bent namelijk nooit te oud om te leren!

 

Niet alleen in Dinxperlo is er een cursus maar ook in Groesbeek en in Lunteren.  Wilt u meer informatie over deze locatie stuur een email naar de redactie van Gelderland Helpt: gelderlandhelpt@gld.nl 

Wilt u in Groesbeek de cursus volgen of wilt u zich aanmelden als professionele kok? Laat hieronder uw reactie achter. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: