Nieuws

Vrouw (19) met hersenbloeding naar ziekenhuis na avondje stappen bij Korenmarkt

Onderzoek op de Korenmarkt.
Een vrouw van 19 jaar is afgelopen weekeinde ernstig gewond geraakt op de Arnhemse Korenmarkt. Dat meldt de politie maandagmiddag. Het slachtoffer liep tijdens het uitgaan een schedelbasisfractuur en een hersenbloeding op toen een glazen voorwerp haar hoofd raakte. © Timo Bouman / Persbureau Heitink
ARNHEM - Een vrouw van 19 jaar is afgelopen weekeinde ernstig gewond geraakt op de Arnhemse Korenmarkt. Dat meldt de politie maandagmiddag. Het slachtoffer liep tijdens het uitgaan een schedelbasisfractuur en een hersenbloeding op toen een glazen voorwerp haar hoofd raakte.
Op camerabeelden is te zien hoe het glazen voorwerp rond 03.00 uur op het hoofd van de jonge vrouw terechtkomt. Ze was op dat moment op stap. Wat de oorzaak van het incident is, is nog niet duidelijk. De politie is een onderzoek gestart. Een droneteam van de politie heeft luchtopnames gemaakt.
Er waren veel mensen op straat toen het incident gebeurde. De politie zoekt nog naar getuigen en doet een beroep op iedereen die rond 03.00 uur in de buurt was van de Korenstraat, een zijstraat van de Korenmarkt.
Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!