'Kampioen worden met De Graafschap', duidelijke ambities bij nieuwkomers

DOETINCHEM - De Graafschap-aanwinsten Toine van Huizen en Ralf Seuntjens genoten zondag op de eerste training van De Graafschap. Beide spelers konden het onthaal van zeker duizend supporters heel erg waarderen. Zij beloven dan ook plechtig dat ze met de Superboeren snel weer zullen promoveren.

'Deze training is mij echt top bevallen. Als je ziet hoe die supporters ons ontvangen, met een applausje erbij. Ik heb er zin in. Bij Telstar was het vaak wel wat rustiger ja, zo lacht de van Telstar overgekomen Toine van Huizen. 'Je ziet hier dat de club groot is en een flinke aanhang heeft', aldus de verdediger.

Tekst gaat verder na de video:

Ralf Seuntjens maakte al veel mee in zijn voetballeven, maar ook hij vond de training in Doetinchem geslaagd. 'Als je zoveel support krijgt bij je eerste training, dan ben ik benieuwd wat ons nog te wachten staat bij de eerste competitiewedstrijd.'

'Kampioen worden'

En in die eerste competitiewedstrijd tegen Cambuur moet meteen een goede stap gezet gaan worden, weten ze in Doetinchem. 'Ik vind namelijk dat we kampioen moeten worden. Iedereen moet daarvoor wijken. Het maakt niet uit hoe, als we maar direct promoveren', stelt de aanvaller. 

En ook Van Huizen is het daar mee eens. 'Ik ga 100 procent voor de club geven. Het lijkt me duidelijk dat we met zijn allen willen promoveren, ik ook. Daar gaan we voor.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: