Nieuws

Café ontruimd om poepende man

Een café in Kerkdriel is vrijdagavond ontruimd omdat een klant het toilet had besmeurd met poep. 'De lucht was dermate dat mensen tijdelijk naar het terras moesten terwijl personeel het toilet aan het schoonmaken was', schrijft de politie Bommelerwaard op Facebook. © Pexels
KERKDRIEL - Een café in Kerkdriel is vrijdagavond ontruimd omdat een klant het toilet had besmeurd met poep. 'De lucht was dermate dat mensen tijdelijk naar het terras moesten terwijl personeel het toilet aan het schoonmaken was', schrijft de politie Bommelerwaard op Facebook.
Toen de politie arriveerde, stond de dader nog een biertje te drinken op het plein. Omdat de zaak moest worden ontruimd, de man onder invloed was en hij de openbare orde had verstoord, is hij aangehouden.
Tekst gaat verder onder de foto.
Een café in Kerkdriel is vrijdagavond ontruimd omdat een klant het toilet had besmeurd met poep. 'De lucht was dermate dat mensen tijdelijk naar het terras moesten terwijl personeel het toilet aan het schoonmaken was', schrijft de politie Bommelerwaard op Facebook. © Politie Bommelerwaard
Onderweg naar het politiebureau in Tiel bedacht de arrestant dat hij zijn urine kon laten lopen, waardoor ook de politiebus moest worden gereinigd. 'De man heeft gelijk een douche gehad met extra zeep. Hij zit in een overall, schoon, te wachten op de recherche', aldus de politie Bommelerwaard.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!