Nieuws

Ralf Seuntjens nieuwe spits van De Graafschap

De Graafschap heeft Ralf Seuntjes aangetrokken als nieuwe spits. De 30-jarige spits speelde voorheen bij VVV-Venlo in de eredivisie en tekent nu een contract voor twee seizoenen in Doetinchem. © ANP
DOETINCHEM - De Graafschap heeft Ralf Seuntjes aangetrokken als nieuwe spits. De 30-jarige spits speelde voorheen bij VVV-Venlo in de eredivisie en tekent nu een contract voor twee seizoenen in Doetinchem.
Seuntjens speelde het afgelopen seizoen voor VVV, maar zijn contract werd ontbonden nadat hij eerder uit de selectie werd gezet door trainer Maurice Steijn.
De aanvaller begon zijn carrière in 2008 bij RBC Roosendaal en stapte in 2011 over naar FC Den Bosch. Daarna speelde hij nog voor Telstar en VVV-Venlo. Seuntjens zegt nu bij De Graafschap een mooie club te hebben gevonden.
'De supporters zijn hier altijd fanatiek en wedstrijden op De Vijverberg zijn heel sfeervol. Dat wil ik komend seizoen graag zelf meemaken', zegt Seuntjens. 'Daarbij spreken de ambities van de club om direct terug te keren naar de Eredivisie mij aan. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd in het blauw-wit te spelen.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!