Nieuws

Vrouw steelt geurtjes uit drogisterij

Het gebeurt zo’n 3000 keer per dag, winkeldiefstal. Mensen nemen uit een winkel spullen mee zonder te betalen. Zo ook bij deze drogisterij in Nijmegen. © politie/Bureau GLD
NIJMEGEN - Het gebeurt zo’n 3000 keer per dag, winkeldiefstal. Mensen nemen uit een winkel spullen mee zonder te betalen. Zo ook bij deze drogisterij in Nijmegen.
Het gaat hier om een winkeldiefstal op woensdag 3 april. Rond 17.50 uur komt deze vrouw deze drogisterij aan de Passage Molenpoort in Nijmegen binnen.
Bekijk de beelden.
Vrouw steelt geurtjes uit drogisterij
Ze heeft meerdere geurtjes uit een schap gepakt en die in haar tas gestopt. Ze is met een leeg mandje de winkel uitgelopen.
De politie is op zoek naar een vrouw van 25 tot 30 jaar en van 1 meter 65 tot 1 meter 70 lang. Ze heeft een normaal postuur en donkerblond haar.
Die dag droeg ze een zwarte, gewatteerde jas met een witte streep over de gehele lengte van haar arm. Daaronder had ze een zwart shirt aan, een donkere broek en hoge, bruinachtige laarzen. En opvallend zijn de twee grote oorbellen.
Herken je de vrouw of heb je een andere tip met betrekking tot deze diefstal? Bel de politie op 0800-6070 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem op een ander nummer: 0800-7000. Het zaaknummer is 2019147333. Er is ook een digitaal tipformulier van de politie en dat vind je hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!