Bedenk een toffe tekst voor onze caravan en win de laatste kaarten voor de Zwarte Cross

LICHTENVOORDE - De Zwarte Cross is al maanden stijf uitverkocht. Maar... Omroep Gelderland is in het bezit van de áller- állerlaatste weekendkaarten. Wil jij die winnen? Dan moet je er wel wat voor doen!

Verzin een tekst voor op deze caravan

We hebben dit jaar iets tofs, namelijk deze Zwarte Cross-caravan. Maar hij is nog erg kaal, zeker als je het vergelijkt met de caravans die jaarlijks deel uitmaken van de bonte stoet richting Lichtenvoorde.

Bedenk jij een leuke, toffe of grappige tekst voor erop? Wij zorgen ervoor dat de origineelste leus door een graffiti-artist op de caravan wordt gespoten. En als klap op de vuurpijl mag jij de hele Zwarte Cross in de caravan slapen! 

Meedoen aan de actie

Wil jij meedoen? Ga dan naar onze Facebookpagina of zoek ons op op Instagram. Zet onder één van de twee posts jouw creatieve inzending.

Let op: je hebt tot zondag de tijd om je creatieve hersenspinsels met ons te delen. 

omroepgld

WIN!!! Dit is je kans om de áller-állerlaatste Zwarte Cross campingkaarten te winnen! Weet jij een leuke leus voor op onze caravan? Zet hem hieronder 👇 en wie weet win jij ze! #zwartecross #caravan #win #winactie #gld #winnen #camping

 

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: