Nieuws

Politie Zevenaar achtervolgt Arnhemmer met XTC-pillen op A12

De politie Zevenaar heeft vrijdagochtend op de A12 een 21-jarige Arnhemmer achtervolgd en aangehouden, die xtc bij zich had. De politie zag de man rond 9:00 uur slingerend rijden met de telefoon in zijn hand. Dat meldt de politie Zevenaar. © politie Zevenaar
DIDAM - De politie Zevenaar heeft vrijdagochtend op de A12 een 21-jarige Arnhemmer achtervolgd en aangehouden, die xtc bij zich had. De politie zag de man rond 9:00 uur slingerend rijden met de telefoon in zijn hand. Dat meldt de politie Zevenaar.
Omdat zij de man wilden bekeuren, gaven ze de bestuurder een volgteken, maar de Arnhemmer ging er daarop vandoor. Bij de achtervolging door de politie probeerde de voortvluchtige de dienstauto af te snijden, schrijft de Zevenaarse politie.
Het lukte de politie uiteindelijk de man te laten stoppen. Bij zijn aanhouding stribbelde de hij tegen. In de auto bleken 35 XTC-pillen te liggen. Ook had de man een ongeldig verklaard rijbewijs. De recherche heeft de man verhoord en hij zal naar de rechter moeten, aldus de politie Zevenaar.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!