Nieuws

Tweede verdachte opgepakt voor schietpartij in hondentrimsalon Arnhem

Archief
Een 28-jarige man uit Rotterdam is woensdagavond aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de schietpartij aan de Corrie Tendeloostraat in Arnhem op 25 februari. De 38-jarige bewoner raakte zwaargewond. Eerder is al een 34-jarige Arnhemmer opgepakt. © Persbureau Heitink
ARNHEM - Een 28-jarige man uit Rotterdam is woensdagavond aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de schietpartij aan de Corrie Tendeloostraat in Arnhem op 25 februari. De 38-jarige bewoner raakte zwaargewond. Eerder is al een 34-jarige Arnhemmer opgepakt.
De beelden van het incident zijn getoond in de opsporingsprogramma's Bureau GLD van TV Gelderland en Opsporing Verzocht. De verdachte heeft zich vervolgens zelf gemeld op het politiebureau.
In een uitzending van Opsporing Verzocht eind april werd al duidelijk dat een uit de hand gelopen drugsdeal de aanleiding was voor de schietpartij. Vier mannen hadden volgens de politie een afspraak bij de hondentrimsalon aan de Corrie Tendeloostraat voor een cocaïnedeal ter waarde van tienduizenden euro's. Die deal mislukte, waarna het tot schieten kwam.
Het onderzoek naar een derde verdachte is volgens de politie nog in volle gang.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!