Geslaagd? Laat het weten en kom in onze eregalerij

ARNHEM - De spanning is om te snijden. Duizenden leerlingen in Gelderland zitten vol spanning te wachten op dat ene verlossende telefoontje. Leerlingen van havo, vwo en vmbo krijgen vandaag te horen of ze het eindexamen hebben gehaald. En dat wachten is natuurlijk zenuwslopend.

In de ochtend kregen alle middelbare scholen de normen aangeleverd op basis waarvan ze kunnen uitrekenen of hun eindexamenkandidaten zijn geslaagd, gezakt of een 'her' moeten doen.

Wie zijn er geslaagd in Gelderland? Geef het door!

Naast een lange zomervakantie kan de vlag uit. Vroeger kwamen de namen van geslaagden ook in de krant, maar door de privacywet is het niet meer zo logisch dat kranten de lijsten publiceren. Daarom biedt Omroep Gelderland je de mogelijkheid om aan iedereen te laten weten dat je geslaagd bent.

Vul het formulier in!

Dit zijn de geslaagden in Gelderland

Wij zoeken filmpjes van het moment dat je hoorde dat je geslaagd was of dat je de vlag ophangt. Alles over uitslag is welkom. Stuur een foto of filmpje naar omroep@gld.nl of stuur ons een WhatsAppje: 06-22054352. De leukste filmpjes en foto's gebruiken wij voor een compilatie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Onderwijs Nieuws
Deel dit artikel: