Nieuws

Bureau GLD: Politie zoekt overvaller benzinestation

Een overval op een tankstation in Culemborg heeft diepe indruk gemaakt op het slachtoffer. In het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland Bureau GLD doet ze haar verhaal. De politie zoekt naar de dader. © politie/Bureau GLD
CULEMBORG - Een overval op een tankstation in Culemborg heeft diepe indruk gemaakt op het slachtoffer. In het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland Bureau GLD doet ze haar verhaal. De politie zoekt naar de dader.
De overval op het benzinestation aan de Wethouder Schoutenweg in Culemborg is op 22 januari, rond 5.40 uur. De medewerkster wil het tankstation openen wanneer opeens een man op haar afkomt. Binnen duwt de overvaller een pistool in de rug van de vrouw.
De tekst gaat verder onder de video.
Bureau GLD: Politie zoekt overvaller benzinestation
Uiteindelijk bedraagt de buit een som geld en sigaretten. Van die partij rookwaar wordt een deel teruggevonden in een tuin aan de Vermeulenstraat, aan de Jorisvicarie en op de Vicarystraat in de Lekstad.
De man die de politie zoekt:
  • is lichtgetint;
  • sprak goed Nederlands met een Marokkaans accent;
  • heeft een normaal postuur en donkere ogen;
  • is ongeveer 1 meter 80 lang;
  • droeg tijdens de overval een donkere jas of poncho met capuchon, een donkergrijze muts en lichtgekleurde wollen handschoenen;
  • droeg een donkere broek en had donkere schoenen aan;
  • bedekte zijn gezicht met een zwarte stof.
Wie de politie kan helpen deze overval op te lossen, kan bellen naar de tiplijn op 0800-6070. Anonieme tips kunnen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook is er een digitaal tipformulier. Het zaaknummer luidt: 2019032990.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!