Man uit Culemborg opgepakt na schietpartij in Rotterdam

ROTTERDAM - De politie heeft zes personen aangehouden voor een schietpartij in de Rotterdamse wijk Kralingen. Eén van hen is een 24-jarige man uit Culemborg.

De schietpartij vond zondag rond 21.30 uur plaats aan de Waldeck Pyrmontlaan. Aan de schoten ging een vechtpartij op straat met een groep mannen vooraf. 

Hesje van No Surrender

Nog dezelfde avond werden al drie verdachten aangehouden, na de inzet van een politieheli. Een van de verdachten liep een schotwond op in zijn been en is naar het ziekenhuis vervoerd. Daarbij gaat het om een 33-jarige man met een nog onbekende woonplaats. Deze man droeg een hesje van No Surrender, de motorclub die vorige week door de rechter werd verboden.

De andere verdachten zijn een 23-jarige man uit Alphen aan den Rijn, een 40-jarige man uit Sommelsdijk, een 36-jarige man uit een nog onbekende woonplaats en een 27-jarige vrouw uit Hellevoetsluis.

In een voertuig van de verdachten zijn twee vuurwapens gevonden. De verdachten worden verhoord. De politie zoekt het motief onder meer in de wereld van verboden motorclubs.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: