Nieuws

Neergestoken taxichauffeur blijft voorlopig thuis: 'Hij kan zijn arm niet bewegen'

De taxichauffeur die zondagochtend in Beekbergen werd neergestoken door een klant, is na behandeling in het ziekenhuis weer thuis. Voorlopig kan de man nog niet aan het werk. © Pim Velthuizen
BEEKBERGEN - De taxichauffeur die zondagochtend in Beekbergen werd neergestoken door een klant, is na behandeling in het ziekenhuis weer thuis. Voorlopig kan de man nog niet aan het werk.
Volgens eigenaar Shakib Esmat van Taxi Het Loo is zijn chauffeur vier keer in de schouder gestoken. Ook kreeg het slachtoffer een klap in zijn gezicht.
'Hij heeft een blauw oog en kan zijn arm niet bewegen. We zijn erg geschrokken, want dit hebben we nog nooit meegemaakt', zegt hij tegen Omroep Gelderland.
Tekst gaat verder onder de video.
Neergestoken taxichauffeur blijft voorlopig thuis: 'Hij kan zijn arm niet bewegen'

Geen geld

De taxichauffeur had die bewuste ochtend een klant opgepikt voor een lange rit naar Arnhem. Omdat de man geen geld bij zich had, stopte de chauffeur bij een pinautomaat op de kruising van de Dorpsstraat en de J. van Schaffelaarweg. 
Toen het pinnen niet lukte, stak de klant op het slachtoffer in, waarna hij de benen nam. De dader is nog niet aangehouden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!