Remsporen en penistekening op knalrode weg Opheusden

OPHEUSDEN - Op de knalrode weg in Opheusden is een tekening van een penis aangebracht. Ook zijn er meerdere remsporen te zien.

De weg - In het Land genaamd - zorgde eerder voor hilariteit bij omwonenden omdat er per ongeluk veel te rode verf is aangebracht door de gemeente. De een noemde het gekscherend een tippelzone, een andere omwonende beschreef het als de rode loper van Opheusden.

Zie ook: Buurt lacht om knalrode weg in Opheusden

'Over smaak lopen de meningen uiteen. Maar dit soort afbeelden zijn niet gepast, het opzettelijk aanbrengen van remsporen lijkt mij ook een totaal zinloze bezigheid', schrijft een wijkagent op Instagram. De tekening en de remsporen zijn zaterdagavond aangebracht. 'Als u weet wie de 'kunstenaar' van dit symbool is. Ik hoor het graag.'

gerrit.wijkagent

Locatie: nieuw aangelegde weg In 't Land Opheusden. Over wat een goede smaak is lopen de meningen uiteen. Dus wat je ook van de gebruikte kleur vindt, kan per mens verschillen. Maar dit soort afbeeldingen zijn niet zo gepast. En het opzettelijk aanbrengen van remsporen lijkt me ook een totaal zinloze bezigheid. Is op zaterdagavond gebeurd. Helaas dat dit zo moet. Als u weet wie de 'kunstenaar' van dit symbool is, ik hoor het graag. En als hij, want daar ga ik toch een beetje van uit, dit leest: terpetine en een borstel. Schoonmaken!

Over de aangebrachte veel te rode verf is de gemeente nog in gesprek met de aannemer om tot een oplossing te komen. Wethouder Stefan van Someren van de gemeente Neder-Betuwe wil de kleur aanpassen, zodat weggebruikers weer oog hebben voor elkaar en niet voor de kleur van de weg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Instagram Gemeente Neder-Betuwe Opheusden Nieuws
Deel dit artikel: