UPDATE | Taxichauffeur drie keer in schouder gestoken, dader op de vlucht

BEEKBERGEN - Een man is neergestoken bij een steekpartij zondagmorgen in Beekbergen. Volgens de politie was het slachtoffer een taxichauffeur. Na het incident was een deel van het centrum afgezet.

Het voorval vond rond 6.45 uur plaats op de kruising van de Dorpsstraat met de J. van Schaffelaarweg. De taxichauffeur vervoerde een man die van Apeldoorn naar Arnhem wilde. Bij lange ritten is het volgens Taxi Het Loo de gewoonte om vooraf te betalen.

Eigenaar van het taxibedrijf, Shakib Esmat, heeft de chauffeur inmiddels gesproken. Volgens Esmat reed de chauffeur met de man naar de bank in Beekbergen om te pinnen, maar dat lukte niet. 'Toen hij de man vertelde dat het zonder geld niet ging gebeuren, werd hij heel agressief en boos en stak hem drie of vier keer in de schouder'

Tekst gaat verder onder de video: 

De taxichauffeur is per ambulance naar het ziekenhuis in Apeldoorn gebracht om aan zijn verwondingen geholpen te worden. Hij is niet in levensgevaar. 

De politie kan nog niet vertellen wat er precies is gebeurd. Na het incident zou de dader zijn gevlucht. De kruising in het centrum van het dorp is afgezet voor verder onderzoek.

Het centrum van Beekbergen. Foto: Pim Velthuizen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Apeldoorn Beekbergen Nieuws
Deel dit artikel: