Nieuws

Intocht Paardenvierdaagse afgelast vanwege noodweer

De intocht van de Eper Paardenvierdaagse gaat vrijdagavond niet door. De organisatie acht het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan nu er code oranje is afgekondigd. © Omroep Gelderland
EPE - De intocht van de Eper Paardenvierdaagse gaat vrijdagavond niet door. De organisatie acht het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan nu er code oranje is afgekondigd.
De organisatie laat weten het risico niet te willen nemen en zet daarom nu al een streep door de activiteiten die gepland staan. 
De Eper Paardenvierdaagse al jaren vaste prik in de tweede week van juni. Tijdens deze dagen staat Epe geheel in het teken van de recreatieve paardensport. Wat in 1993 begon als evenement met een lokaal karakter, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een paardensportspektakel. De deelnemers komen uit heel Nederland.

Uitzending Omroep Gelderland

Omroep Gelderland zou de Eper Paardenvierdaagse vrijdagavond live uitzenden. Deze uitzending gaat dan ook niet door.
Het KNMI heeft voor vrijdagavond code oranje afgekondigd vanwege de weersverwachtingen. De weerwaarschuwing geldt in onze provincie tussen 18.00 en 21.00 uur. Het KNMI verwacht onweersbuien met zware windstoten.
Buitenactiviteiten, zoals evenementen, moeten volgens het weerinstituut rekening houden met overlast door onweer en de harde windvlagen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!