Nieuws

Posbank deels toegankelijk, maar pas op vallende takken

Verkeersregelaars leiden het verkeer om in Rheden.
Een aantal toegangswegen naar de Posbank is weer opengesteld. Zo zijn Bezoekerscentrum Veluwezoom en Paviljoen de Posbank weer bereikbaar. Dat meldt de gemeente Rheden. © Omroep Gelderland
RHEDEN - Een aantal toegangswegen naar de Posbank is weer opengesteld. Zo zijn Bezoekerscentrum Veluwezoom en Paviljoen de Posbank weer bereikbaar. Dat meldt de gemeente Rheden.
Na de tornado van dinsdagavond zaten alle toegangswegen op slot. Sindsdien is volgens de gemeente hard gewerkt om de schade op te ruimen.

Bezoek op eigen risico

De Schietbergseweg is weer open tot en met de horeca en Bezoekerscentrum Veluwezoom. Ook de Beekhuizenseweg vanaf Velp tot aan het Paviljoen de Posbank en de Snippendaalseweg zijn weer toegankelijk.
De gemeente adviseert bezoekers de borden goed in de gaten te houden. Wandelaars worden gewaarschuwd dat het risico op vallende takken nog groot is en dat het bezoek op eigen risico is.
Eigenaar Natuurmonumenten van Nationaal Park Veluwezoom liet eerder al weten dat alle activiteiten van Bezoekerscentrum Veluwezoom tot en met aanstaande maandag Tweede Pinksterdag niet doorgaan. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!