Nieuws

Dit is de meest flitsende flitspaal van Gelderland

Een flitspaal in Harskamp.
Op de N303 in Putten flitste een flitspaal in het eerste kwartaal van 2019 het vaakst van alle flitspalen in Gelderland. Met 8.192 snelheidsovertredingen staat die ruim boven de flitspalen in onder meer Ede, Arnhem en Nijmegen. © Google
PUTTEN - Op de N303 in Putten flitste een flitspaal in het eerste kwartaal van 2019 het vaakst van alle flitspalen in Gelderland. Met 8.192 snelheidsovertredingen staat die ruim boven de flitspalen in onder meer Ede, Arnhem en Nijmegen.
Voor veel mensen zal het een herkenbare situatie zijn: je bent onderweg, rijdt nét iets te hard en dan... flits! Je bent op de foto gezet. Een paar dagen later ligt er een envelop met een boete op je deurmat.
In Gelderland rijden automobilisten regelmatig te hard, blijkt uit cijfers van het Centraal Justitieel Incassobureau. Uit cijfers over het eerste kwartaal van 2019 blijkt nu dat de flitspaal langs de N303 in Putten de meeste bestuurders flitst.
In heel de provincie werden in de eerste drie maanden 117.726 snelheidsbekeuringen uitgedeeld. Ook werd nog eens 5.467 keer geflitst voor rood licht.

Meest flitsende flitspalen van onze provincie

Maar op meer plekken worden hardrijders geflitst. Onder meer in Harskamp, gemeente Ede en op verschillende plekken in Nijmegen worden bestuurders beboet.
Wil je weten waar de meest flitsende flitspalen in Gelderland staan?
Klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk de slideshow over flitsers in Gelderland.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!