Ook camping voor feestgangers tijdens vierdaagsefeesten

NIJMEGEN - Feestgangers die op zoek zijn naar een slaapplek tijdens de vierdaagse in Nijmegen kunnen dit jaar op een nieuwe stadscamping terecht. Het NYMA-terrein aan de Weurtseweg wordt dit jaar omgebouwd tot een campingplek voor lopers én stappers.

City Camp Nyma is de naam van de nieuwe campingplek, die ruimte biedt aan 200 kampeerplaatsen. Het terrein wordt in twee aparte gedeeltes opgebouwd. Een veld voor de wandelaars en een ander veld voor de bezoekers van de vierdaagsefeesten. In de woorden van de organisatie: 'Op City Camp Nyma kun je na een dag wandelen tot rust komen of na een avond dansen je bed in rollen, en vice versa.'

Slapen, ontspannen en feesten

De kampeerplek is volgens de organisatie ontstaan vanuit het idee om alle bezoekers van de vierdaagse een plek te bieden om te slapen, te ontspannen en samen de feestweek te vieren. Het terrein ligt zo'n tien minuten fietsen van het centrum. De camping is open vanaf zaterdag 13 juli tot en met 20 juli.

Tijdens de vierdaagse zijn meerdere tijdelijke campings geopend om plek te bieden aan de tienduizenden lopers van de Nijmeegse wandelweek. Zo is er een kampeerterrein op naast de voormalige Honigfabriek aan de Waal en een grote camping in Lent. 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: