Henk Bloemers terug bij De Graafschap

DOETINCHEM - Henk Bloemers is per direct toegevoegd aan de commerciële afdeling van De Graafschap. De Zelhemmer gaat zich richten op de zakelijke groei van de club in de Achterhoek.

'Uit zestig sollicitanten hebben wij, na drie selectieronden met diverse geledingen binnen de club, een top drie samengesteld', vertelt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp over het sollicitatieproces. 'Uiteindelijk paste Henk het beste binnen het profiel. Hij heeft een groot zakelijk netwerk en jarenlange commerciële ervaring. Binnen ons sponsorbestand heeft Henk een grote gunfactor.'

Bloemers was tot 2015 ook al werkzaam bij de Doetinchemse voetbalclub. Hij vertrok daarna naar sc Heerenveen om daar op de commerciële afdeling aan de slag te gaan. Dat avontuur eindigde echter vroegtijdig. Hij bleef ondertussen, onder meer via de Heerenboeren, verbonden aan De Graafschap.

Bloemers was tevens commercieel manager van de Special Olympics, het sportevenement voor beperkte sporters dat vorig jaar in de Achterhoek werd gehouden.

Zie ook: Henk Bloemers nieuwe man bij Special Olympics

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Doetinchem REGIO8 Doetinchem Nieuws
Deel dit artikel: