Mannen duperen drogisterij voor veel geld

VARSSEVELD - Wie zijn deze twee mannen die worden verdacht van een diefstal bij deze drogisterij in Varsseveld? Ze maken eerder jaar voor heel veel geld spullen buit.

Een man loopt naar het schap waar de haarproducten staan en stopt die vervolgens in het mandje. Daarna loopt hij naar een ander schap en doet exact hetzelfde.

Hij loopt richting de uitgang en doet net alsof hij druk aan het bellen is. Hij zet het mandje neer in het gangpad en loopt weg. Waarschijnlijk geeft hij het teken aan zijn compagnon dat de kust veilig is.

Die komt komt vervolgens binnen en loopt met de spullen ongemerkt de winkel uit. Een paar minuten later loopt ook de eerste verdachte de winkel uit alsof er niets aan de hand is.

Bekijk de beelden.

Kun je de politie helpen, bel dan (0800-6070). Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Het zaaknummer is van belang: 2019086955. Er is ook een digitaal tipformulier beschikbaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: