Bureau GLD | Politie zoekt getuigen van overval in Ede

EDE - De politie zoekt getuigen van een overval op de Aldi supermarkt aan de Parkweide in Ede. De overvaller ging er vandoor na het personeel met een vuurwapen te hebben bedreigd. Voorts zoekt de politie beelden van camera's waarop de overvaller misschien is te zien. Het opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland schenkt vanavond aandacht aan deze zaak.

De overval was afgelopen zaterdag rond 20.00 uur. De overvaller kwam binnen met een zwarte helm op zijn hoofd. Op dat moment waren niet alleen medewerkers in de winkel, maar ook klanten.

Nadat hij de winkel had verlaten, reed hij weg op een scooter in de richting van de Stakenberg.

De politie heeft al met getuigen gesproken, maar is op zoek naar nog meer mensen die meer weten van deze overval. Ze kunnen daarvoor 0800-6070 bellen of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Er is ook dit digitale tipformulier. Daarvoor is het zaaknummer van belang: 2019239793.

Wie beeldmateriaal heeft van beveiligingscamera's, wordt verzocht die te uploaden via deze link.

De tekst gaat verder onder de video.

Hoe ziet de overvaller eruit?

  • De man is ongeveer 1 meter 80 tot 1 meter 85 lang;
  • Hij droeg een zwarte trainingsbroek met een witte streep;
  • Hij is ongeveer 20 jaar oud;
  • De overvaller reed op een grijze scooter met een rood spatbord aan de voorzijde en een rode stuurkap.
  • Hij droeg een zwarte helm. Die is een dag na de overval teruggevonden in een bos tussen de Lunterseweg, Kernhemseweg en Oude Kernhemseweg in Ede.

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: