Nieuws

Weg tussen Laag-Keppel en Wehl vijf dagen afgesloten

De N814 van Laag-Keppel naar Wehl wordt vanaf maandag 10 juni een werkweek lang afgesloten. Naast werkzaamheden aan het asfalt, wordt ook de brug over de Oude IJssel aangepakt. © REGIO8 (archief
LAAG-KEPPEL - De N814 van Laag-Keppel naar Wehl wordt vanaf maandag 10 juni een werkweek lang afgesloten. Naast werkzaamheden aan het asfalt, wordt ook de brug over de Oude IJssel aangepakt.
'Dit levert de nodige overlast op, maar is nodig voor de veiligheid van de weggebruikers én de mensen die aan de weg werken', zo laat de provincie Gelderland weten over de afsluiting. Onder meer het asfalt op drempels wordt tijdens het onderhoud aangepakt. Ook wordt geluidsreducerend asfalt aangebracht in de Dorpsstraat. Het Waterschap Rijn en IJssel voert tegelijkertijd onderhoudsmaatregelen uit aan de ophaalbrug bij Laag-Keppel.
De N814 wordt afgesloten vanaf de N813 bij Wehl tot de verkeerslichten in Laag-Keppel. Doorgaand verkeer wordt via de N813 en N317 omgeleid. Fietsers kunnen gebruiken maken van het fietspad langs de Oude IJssel om vervolgens de brug nabij Hoog-Keppel te gebruiken.