Nieuws

Tijdschriften van Libelle worden straks in Doetinchem gedrukt

Senefelder Misset wordt verantwoordelijk voor het drukken van de tijdschriften Libelle en Veronica Magazine. De drukkerij in Doetinchem neemt de vervaardiging over van Roto Smeets Deventer, dat vorige maand failliet ging. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Senefelder Misset wordt verantwoordelijk voor het drukken van de tijdschriften Libelle en Veronica Magazine. De drukkerij in Doetinchem neemt de vervaardiging over van Roto Smeets Deventer, dat vorige maand failliet ging.
Senefelder Misset ging eveneens in april failliet, maar maakte een doorstart onder de vleugels van een Rotterdamse investeerder. Wel verdwenen circa honderd van de 280 banen.

Overgangsperiode

Libelle en Veronica Magazine worden de komende drie tot vier maanden nog bij TSB in Duitsland gedrukt. Na die overgangsperiode brengt uitgever Sanoma ze onder in Doetinchem.
De tijdschriften van Donald Duck, die ook in Deventer werden gedrukt, verhuizen naar Walstead in Polen. Lezers van de drie bladen hoeven zich volgens Sanoma geen zorgen te maken: ze blijven volgens planning verschijnen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!