Nieuws

Gewonde na handgemeen bij 'Polenhotel' in Zeddam

Bij een huisvestingslocatie voor Poolse arbeiders in Zeddam is zondagavond een man lichtgewond geraakt na een handgemeen. Aanvankelijk ging de politie uit van een steekpartij, maar eenmaal ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. © Roland Heitink
ZEDDAM - Bij een huisvestingslocatie voor Poolse arbeiders in Zeddam is zondagavond een man lichtgewond geraakt na een handgemeen. Aanvankelijk ging de politie uit van een steekpartij, maar eenmaal ter plaatse bleek de situatie mee te vallen.
De ruzie vond rond 22.30 uur plaats bij het voormalige hotel aan de Kilderseweg. Het slachtoffer raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en nam ook een hondengeleider mee. 
Volgens een politiewoordvoerder gaat het om een incident in de relationele sfeer. 'Ons is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Mogelijk is er een mes gebruikt, maar we kunnen dat niet met zekerheid vaststellen. Er is niemand aangehouden en het is nog maar de vraag of dat überhaupt gebeurt.'

'Polenhotel'

De plek van het incident was jarenlang een hotel. Sinds vorig jaar is het gebouw overgenomen en ingericht als huisvestingslocatie voor arbeiders uit voornamelijk Polen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!