Nieuws

Bloed, zweet en tranen bij de Nunspeetse Keiler 2019

© RTV Nunspeet
Zaterdag werd de strijd om de Nunspeetse Keiler gestreden, tientallen teams deden hieraan mee. Aansluitend was er zaterdagavond de prijsuitreiking in de Veluvine in Nunspeet en een aankondiging dat volgend jaar ook jongeren mee mogen doen.
Bij het grootste sportevenement van de Noord-Veluwe wordt er gefietst, hardgelopen, maar er zijn ook wedstrijden ringsteken en touwtrekken. De strijd om de Nunspeetse Keiler, vindt elk jaar plaats. Teams van mannen en vrouwen, die geoefend of minder geoefend zijn, kunnen zich inschrijven. Het gaat om sportiviteit, behendigheid, samenwerking.
Bij het uitreiken van de keilers werd ook bekend gemaakt dat er volgend jaar een jeugd-Keiler plaats gaat vinden en dat inwoners mee mogen beslissen naar welk goede doel de opbrengst gaat.
Bekijk hier de reportage van RTV Nunspeet

De winnaars

De fair play cup ging naar echt!slanker. In de categorie heren wedstrijdklasse ging de keiler naar AARTEC Engineering. De dames van Kickoff voetbalreizen werden eerste in de categorie dames sportklasse. Kick Off Voetbalreizen werd winnaar in de sportklasse heren. De dames van het team Kunstgras de Veluwe lieten geen gras op de Keiler groeien en werden eerste in de categorie recreanten dames. De heren van Prominent werden eerste in de recreatie klasse heren en lieten de gemeente Nunspeet achter op een tweede plek.