Nieuws

Nog steeds geen witte rook voor nieuwe bioscoop

Ondanks het feit dat wethouder Brink van Tiel verwoede pogingen doet om een nieuwe bioscoop naar Tiel te trekken, is dit nog niet gelukt. De huidige exploitant van de bioscoop Metro kon de financiering niet rond krijgen van de ambitieuze plannen die in 2014 werden gepresenteerd. Ook andere gegadigden zijn nog niet concreet met hun plannen.
TIEL - Ondanks het feit dat wethouder Brink van Tiel verwoede pogingen doet om een nieuwe bioscoop naar Tiel te trekken, is dit nog niet gelukt. De huidige exploitant van de bioscoop Metro kon de financiering niet rond krijgen van de ambitieuze plannen die in 2014 werden gepresenteerd. Ook andere gegadigden zijn nog niet concreet met hun plannen.
Er zou een nieuwe bioscoop moeten verrijzen daar waar nu nog het pand van de oude bibliotheek staat. De wethouder laat weten dat die plaats zijn voorkeur heeft, maar andere locaties zijn ook bespreekbaar. "Wat dat betreft laat ik alle opties open", zo liet hij onze redactie weten. Brink blijft zoeken naar geschikte partijen die in Tiel een nieuwe bioscoop willen starten.