Nieuws

Het nieuws van woensdag in 5 minuten

Presentatrice Linda Geerdink.
Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In vijf minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In vijf minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink.
Met vandaag onder meer:
Enkele bewoners die hun woning hebben moeten verlaten na de verwoestende brand van dinsdag in Vorden, mogen nog niet terug naar huis. Dat werd duidelijk tijdens een informatiebijeenkomst in het Kulturhus over de gevolgen van de brand en de vrijgekomen asbest. De bijeenkomst werd door ruim honderd bewoners en ondernemers uit de buurt bezocht. 
De gemeente Heumen werkt mee aan een haalbaarheidsonderzoek om een ecobuurt voor ongeveer honderd mensen te bouwen aan de rand van Nederasselt. Medewerking van de gemeente is nodig om subsidie voor zo'n onderzoek te kunnen krijgen van de provincie Gelderland. 
En:
De fietsenstalling bij het station in Nijmegen ligt al langere tijd vol met witte touwtjes. Maar wat doen die daar? 
Kijk hieronder de uitzending terug:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!