Nieuws

Twintig woningen op plek van Hotel Moors in Zeddam

Op de plek van het voormalige Hotel Moors in Zeddam worden in totaal twintig vrijstaande woningen en appartementen gebouwd. Dat maakte de ontwikkelaar B&O Vastgoed duidelijk op een bijeenkomst voor buurtbewoners. © REGIO8
ZEDDAM - Op de plek van het voormalige Hotel Moors in Zeddam worden in totaal twintig vrijstaande woningen en appartementen gebouwd. Dat maakte de ontwikkelaar B&O Vastgoed duidelijk op een bijeenkomst voor buurtbewoners.
Het gaat om vrijstaande woningen en appartementen die zowel verkocht als verhuurd gaan worden. De buurtbewoners reageerden vrijwel allemaal positief, maar vooral over de ontsluiting van de woningen werden kritische vragen gesteld. De opmerkingen gaat de ontwikkelaar meenemen in de verdere uitwerkingen van het plan, waarna de buurt opnieuw wordt uitgenodigd als deze concreet zijn.
Binnenkort zal grondonderzoek worden verricht. Als blijkt dat de grond schoon is, verwacht de ontwikkelaar al dit najaar met de sloop van het hotel te kunnen beginnen. Mocht de grond vervuild zijn, is er kans dat B&O Vastgoed alsnog afziet van het plan. Het voormalige Hotel Moors staat al acht jaar leeg en is een doorn in het oog van de Zeddamse gemeenschap.