Nieuws

Het nieuws van dinsdag in vijf minuten

Linda Geerdink.
Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In vijf minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink. © Omroep Gelderland
Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In vijf minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink.
Met vandaag onder meer:
Er is grote angst om vrijgekomen asbest bij de brand in Vorden. Zowel asbestdeeltjes als roetdeeltjes liggen in de omgeving van het autobedrijf en een plastic verwerker aan de Handelsweg.
Cafetaria 't Hoekje in Arnhem is overvallen. De snackbar-eigenaar wist de gewapende overvaller, weg te jagen. Buiten kwam het tot een worsteling waarbij de cafetaria-baas een gebroken neus opliep.
En:
In het pinksterweekend wordt de jaarlijkse Roparun gelopen, een monsterloop van meer dan 500 kilometer van Hamburg of Parijs naar Rotterdam. De opbrengst, vorig jaar vijf miljoen, is bestemd voor terminale kankerpatiënten. Team Zutphen is volop in training.
Kijk hieronder de uitzending terug:
Het nieuws van dinsdag in vijf minuten
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!