Nieuws

Radio Gelderland doet rechtstreeks verslag van De Graafschap-Cambuur in play-offs

De Graafschap speelt vanavond de beslissende return in de play-offs tegen Cambuur Leeuwarden. Inzet is een plek in de finale. Radio Gelderland doet rechtstreeks verslag vanuit Doetinchem.
ARNHEM - De Graafschap speelt vanavond de beslissende return in de play-offs tegen Cambuur Leeuwarden. Inzet is een plek in de finale. Radio Gelderland doet rechtstreeks verslag vanuit Doetinchem.
Zondagavond werd het in Leeuwarden 1-1. Een spannende ontknoping zal waarschijnlijk dus volgen op De Vijverberg. Sneuvelt De Graafschap en speelt het volgend seizoen weer in de eerste divisie? Of bereiken de Superboeren de laatste horde en wordt de tegenstander dan Sparta Rotterdam?
Voor Henk de Jong zijn het pikante wedstrijden. De trainer staat volgend seizoen aan het roer bij Cambuur, zijn oude club die hij in 2014 kampioen maakte. Hij is nu nog de coach van De Graafschap.
De uitzending begint vanavond om 20.00 uur met voorbeschouwingen, om 20.45 uur begint de wedstrijd.  Behalve een radioverslag is er natuurlijk ook een liveblog te volgen via gld.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!