Nieuws

Twee aanhoudingen na steekincident in Tiel

De politie is zondagavond uitgerukt voor een melding van een steekincident in Tiel. Daarbij zijn twee aanhoudingen verricht, meldt een woordvoerder van de politie. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
TIEL - De politie is zondagavond uitgerukt voor een melding van een steekincident in Tiel. Daarbij zijn twee aanhoudingen verricht, meldt een woordvoerder van de politie.
Het voorval vond rond 19.40 uur plaats op de kruising van De Hennepe met de Laan van Westroijen. Bij het incident zouden twee auto's betrokken zijn. Bij één voertuig zijn twee banden lek gestoken en is een ruit ingeslagen met een honkbalknuppel, meldt een videocorrespondent.

Veel omstanders

Op de kruising heeft tevens een vechtpartij plaatsgevonden, waarbij iemand met een steekwapen is verwond. Die persoon is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel en tevens één van de twee mensen die door de politie is aangehouden.
Veel omstanders hebben de vechtpartij gezien. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is. De politie doet nog onderzoek naar het incident.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!