Nieuws

De Graafschap-fans de dupe van 'vakantiebotsing' op A50

Op de A50 bij Hoenderloo vond zondagmiddag een ongeval plaats met meerdere voertuigen. De snelweg werd rond 19.00 uur weer vrijgegeven. © Rijkswaterstaat (Twitter
HOENDERLOO - Op de A50 bij Hoenderloo vond zondagmiddag een ongeval plaats met meerdere voertuigen. De snelweg werd rond 19.00 uur weer vrijgegeven.
Rijkswaterstraat spreekt van een 'vakantiebotsing'. Op camerabeelden is te zien hoe meerdere campers en caravans stilstaan op de snelweg. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.
Als gevolg van het ongeval werden twee van de drie rijstroken tijdelijk afgesloten. Tegen 18.00 uur was de vertraging opgelopen tot meer dan een uur. Ongeveer een uur later werd de weg weer vrijgegeven en loste de file snel op.

De Graafschap-fans in de file

Voor circa 200 fans van De Graafschap duurde het oponthoud te lang. Zij komen hoogstwaarschijnlijk te laat voor het begin van de play-offwedstrijd van De Graafschap in Leeuwarden tegen Cambuur (20.00 uur). Het gaat om vier supportersbussen, die rond 20.15 uur bij het stadion arriveren.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!