Volleyballer Rauwerdink keert terug bij Dynamo

APELDOORN - Volleyballer Jeroen Rauwerdink keert na omzwervingen door heel Europa terug bij Draisma Dynamo. De 33-jarige passer/loper uit Zeist speelt vanaf komend seizoen weer voor de club uit Apeldoorn.

Rauwerdink vertrok in 2008 uit Apeldoorn, nadat hij met Dynamo onder meer drie landstitels en een Europese beker had veroverd. De 337-voudig international speelde sindsdien in Italië, Turkije en Griekenland. Rauwerdink bezorgde zijn Griekse club Olympiakos onlangs voor het tweede jaar op rij de landstitel. Hij werd gekozen tot meest waardevolle speler van de finale.

Gestopt als international

Rauwerdink liet de nieuwe bondscoach Roberto Piazza eerder dit jaar weten dat hij stopt als international. Hij wil meer tijd besteden aan zijn gezin en maatschappelijke carrière. Stoppen met volleybal wil Rauwerdink echter nog niet en daarom keert hij nu terug bij Dynamo. De gelouterde volleyballer ondertekende een contract voor een jaar bij de bekerwinnaar. 

Dynamo won dit seizoen de nationale beker, maar strandde in de halve finale om het landskampioenschap tegen Orion uit Doetinchem.

Zie ook: Draisma Dynamo wint bekerfinale

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Apeldoorn Apeldoorn Nieuws
Deel dit artikel: