Hello Goodbye-presentator Joris Linssen met nieuw programma bij Omroep Gelderland

Omroep Gelderland gaat samen met de regionale omroepen Omroep Brabant en RTV Utrecht in september een nieuw programma van Joris Linssen uitzenden. De 6-delige serie heet de Nieuwe streken van Joris: een vierdaagse wandeltocht waarbij Linssen met zijn band Caramba zonder geld tegen de stroom van Nederlandse rivieren in trekt.

Linssen, ook wel bekend als presentator van Taxi en Hello Goodbye, trekt langs de Bergsche Maas, de Maas, de Waal en de Lek. Elke dag legt hij met de 5-koppige band minstens 20 kilometer te voet af, in hun Mexicaanse kleding, met hun instrumenten op de rug en een karretje dat ze meetrekken.

De vijf amigo’s (vrienden) moeten eten, drinken en onderdak zien te regelen in ruil voor het spelen van hun liedjes. Aan alle mensen die ze spontaan tegenkomen stelt Joris dezelfde vraag: Wanneer ging u tegen de stroom in?

Joris Linssen met zijn band Caramba. Foto: Omroep Gelderland

Gastvrijheid

Met Nieuwe streken van Joris kan Joris zijn twee passies combineren: spontane televisie-interviews en zingen. Hij ervaart de gastvrijheid van de provincie wekelijks tijdens het toeren met zijn band Caramba. Dit wil hij laten zien aan de rest van Nederland. ‘We zijn een klein land, maar wel groots in gastvrijheid en openheid. En we zijn trots op onze streken en gebruiken. Het prachtige landschap langs de grote rivieren in deze drie provincies vormt het decor, waarin we zien dat elk mens bijzonder is en dat iedereen een verhaal heeft’, aldus Linssen.

De opnames van de serie vinden plaats in de eerste week van juli en zijn te volgen via de verschillende sociale kanalen van Omroep Gelderland. Vanaf 5 september 2019 zijn de afleveringen dan daadwerkelijk op televisie te zien. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: