TEC wil rol van betekenis spelen in Tweede Divisie

TIEL - De Tielse Eendrachts Combinatie presenteerde woensdagavond zeven nieuwe spelers. TEC wil in het nieuwe seizoen, de club promoveert vrijwel zeker naar de Tweede Divisie, een rol van betekenis gaan spelen en heeft met name geïnvesteerd in technische, fysiek sterke spelers.

Spelers met ervaring

Onder de nieuwelingen Maikel Verkoelen, die overkomt van Helmond Sport, TOP Oss-spits Koen van der Biezen en OJC-aanvaller Jesse Dibbets. Daarnaast zijn Aria Hashemi (UDI’19), Dyon Hermanus (ex-OJC Rosmalen), Jan Schimmel (FC Lienden) en Rene Osei Kofi (ex-Ajax en Telstar) toegevoegd aan de selectie. Osei Kofi is een opvallende verschijning en wordt nu al het beest van Tiel genoemd. Op verzoek van trainer Gery Vink komt hij zijn verdedigende kunsten in Tiel vertonen.

Vertrekkende spelers

Tegenover de zeven nieuwelingen staat het vertrek van Trumaine Balrak, Randel Shakison, Sebastiaan van der Sman en Serhat Koc.

Contractverlenging

Daan Disveld, Migiel Zeller, Obi Onyeike, Gregory Viereck, David Felipe Lavín Vázquez, Emre Gurguoclu, Nick Hak, Wimilio Vink, Matthieu van den Assem, Mathijs van Gessel en Bart Westerlaken hebben hun verblijf op sportpark de Lok verlengd. Daarmee is de selectie voor het volgende seizoen voor 99% compleet.